Vastgoedmakelaar Lier

Gratis vakkundige schatting
Géén verkoop = géén kosten
Doelgerichte publiciteit

Als je op zoek bent naar een vastgoedmakelaar die actief is in de omgeving van Lier, dan helpen wij je graag verder. Bij Intra Muros te Berlaar beschikken wij als immokantoor over de expertise en kennis om jou te helpen met het zoeken of verkopen van vastgoed in regio Lier. Dankzij de ervaring van onze medewerkers reken jij altijd op een vastgoedmakelaar die een gerichte service biedt en jou wegwijs maakt in de woningmarkt van Lier.

Bekijk ons aanbod appartementen

Heeft u interesse in een appartement nabij Nijlen? Bekijk ons volledige aanbod of neem contact met ons op.

Bekijk alle appartementen

VASTGOED EXPERT INTRA MUROS STAAT U BIJ IN UW ZOEKTOCHT
NAAR HET IDEALE EIGENDOM

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee

Registreer nu mijn zoekwensen

Een doelgerichte service van een vastgoedmakelaar uit ons immokantoor vlak bij Lier

Ben jij op zoek naar een nieuw appartement of huis in de omgeving van Berlaar en Lier? Of heb je zelf een woning die je graag te koop wilt zetten? In beide gevallen helpt een vastgoedmakelaar van ons immokantoor nabij Lier graag met een betrokken dienstverlening. In het geval van een aankoop kijken we in onze uitgebreide portefeuille van eigendommen en vinden we zeker iets wat jou aanspreekt. Bij een verkoop geniet je van onze doelgerichte publiciteit via verschillende communicatiekanalen. Zo komen de geïnteresseerden snel op jouw pand of bouwgrond en verloopt het verkoopproces uitzonderlijk vlot. Deze diensten van ons immokantoor gelden niet alleen voor Berlaar en Lier, maar ook andere nabijgelegen gemeenten zoals Nijlen, Heist-op-den-Berg en Koningshooikt.

Maak gebruik van onze service

Zou je graag beroep doen op een vastgoedmakelaar van ons immokantoor nabij Lier? Maak dan eenvoudig een afspraak door contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via het e-mailadres info@muros.be of via het telefoonnummer 0497-572005. Natuurlijk ben je ook welkom om bij ons filiaal binnen te stappen.