Inkoop - Verkopen

Jouw huis verkopen in omgeving Berlaar

Ben je jouw huis in Berlaar, Koningshooikt of Heist op den Berg ontgroeid en van plan om dit te verkopen en te verhuizen naar een nieuwe stek? Alles op z'n tijd. Je huis verkopen is de eerste stap - en nog niet zo'n kleintje ook. Bij Intra Muros helpen we je graag om jouw woning te verkopen en dat natuurlijk op een transparante manier. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk van kandidaat-kopers in elke regio, is er geen beter adres... om een nieuwe eigenaar te vinden voor jouw huidige adres. Een woning verkopen bij Intra Muros, dat is kiezen voor bekwaamheid en de beste service in de omgeving van Koningshooikt en Berlaar. Vanaf een bepaalde waardeschatting maken we ook een uniek filmpje over jouw woning. Hierin plaatsen we alle pluspunten van de woning extra in de kijker via een professionele videomontage.

Laat je huis in Berlaar, Koningshooikt of Heist op den Berg door ons verkopen – wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Wil je graag een huis in Berlaar, Koningshooikt of Heist op den Berg verkopen? Wij zetten onze ervaring aan het werk voor je. Al meer dan 25 jaar zijn we actief in de vastgoedsector, wat ons in staat stelt om:

  • Jouw huis of appartement vakkundig te schatten
  • Doelgericht te adverteren dankzij ons brede medianetwerk
  • Een breed bestand van kandidaat-kopers aan te spreken

Verder benadrukken we graag dat we geen kosten in rekening brengen als er geen verkoop plaatsvindt. Dat is onze garantie aan jou. Kortom, jouw woning verkopen bij Intra Muros, is het verkoopproces in handen leggen bij een gedreven en betrouwbare vastgoedpartner in de omgeving van Berlaar en Koningshooikt.

In alle transparantie jouw huis verkopen

Een huis in Berlaar, Koningshooikt of Heist op den Berg verkopen is een hele opgave. Er gaan doorgaans vele maanden over het verkoopproces, van zoekertjes plaatsen om kandidaat-kopers vinden en ontvangen tot onderhandelen en verkopen. Je kan de hulp inschakelen van een ervaren partner die je elke stap van de weg bijstaat en adviseert. En je bovendien heel wat werk uit handen neemt. Intra Muros doet er alles aan om snel een koper te vinden voor jouw huis of appartement. Daarbij gaan we heel doelgericht en transparant te werk. Jouw woning in omgeving Koningshooikt en Berlaar verkopen, dat doe je met een expert aan je zijde.

Hoe kunnen we je helpen?

Een huis verkopen begint bij Intra Muros. Je kan ons altijd contacteren voor meer informatie of voor het maken een vrijblijvende afspraak. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 0497-572005 of stuur een e-mail naar info@muros.be. Wij maken graag tijd om te helpen en je vragen te beantwoorden. Het wordt vast prettig samenwerken. Je kan ons ook vinden op Facebook, waar we de laatste nieuwe panden delen met onze fans.