Inkoop - Verkopen

Uw huis verkopen bij Intra Muros? Slim bekeken!

Uw huis ontgroeid en van plan om te verhuizen naar een nieuwe stek? Alles op z'n tijd. Uw huis verkopen is de eerste stap - en nog niet zo'n kleintje ook. Bij Intra Muros helpen we u graag om uw huis te verkopen en dat natuurlijk op een transparante manier. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk van kandidaat-kopers in elke regio, is er geen beter adres... om een nieuwe eigenaar te vinden voor uw huidige adres. Een huis verkopen bij Intra Muros, dat is kiezen voor bekwaamheid en de beste service. Vanaf een bepaalde waardeschatting maken we ook een uniek filmpje over uw woning. Hierin plaatsen we alle pluspunten van de woning extra in de kijker via een professionele videomontage.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wil u graag een huis verkopen? Wij zetten onze ervaring aan het werk voor u. Al meer dan 25 jaar zijn we actief in de vastgoedsector, wat ons in staat stelt om:

  • Uw huis of appartement vakkundig te schatten
  • Doelgericht te adverteren dankzij ons brede medianetwerk
  • Een breed bestand van kandidaat-kopers aan te spreken

Verder benadrukken we graag dat we geen kosten in rekening brengen als er geen verkoop plaatsvindt. Dat is onze garantie aan u. Kortom, uw huis verkopen bij Intra Muros, is het verkoopproces in handen leggen bij een gedreven en betrouwbare vastgoedpartner.

In alle transparantie uw huis verkopen

Een huis verkopen is een hele opgave. Er gaan doorgaans vele maanden over het verkoopproces, van zoekertjes plaatsen over kandidaat-kopers vinden en ontvangen tot onderhandelen en verkopen. U kan de hulp inschakelen van een ervaren partner die u elke stap van de weg bijstaat en adviseert. En u bovendien heel wat werk uit handen neemt. Intra Muros doet er alles aan om snel een koper te vinden voor uw huis of appartement. Daarbij gaan we heel doelgericht en transparant te werk. Uw huis verkopen, dat doet u met een expert aan uw zijde.

Hoe kunnen we u helpen?

Een huis verkopen begint bij Intra Muros. U kan ons altijd contacteren voor meer informatie of voor het maken een vrijblijvende afspraak. Wij maken graag tijd om te helpen en uw vragen te beantwoorden. Het wordt vast prettig samenwerken.
U kan ons ook vinden op Facebook, waar we de laatste nieuwe panden delen met onze fans.