Immo met advies te Berlaar

Gratis vakkundige schatting
Géén verkoop = géén kosten
Doelgerichte publiciteit

Intra Muros is een erkende immo te Berlaar die je helpt met bijpassend advies bij de verkoop van een woning. Een huis verkopen is namelijk een hele opgave en doorgaans ben je vele maanden kwijt aan het verkoopproces. Zo moet je advertenties plaatsen en kopers zoeken, vinden en ontvangen. Dan moet de onderhandeling en de verkoop nog plaatsvinden. Je doet er dan ook goed aan om een ervaren partner in te schakelen.

Bekijk ons volledige aanbod

Heeft u interesse in een koop huis? Bekijk ons volledige aanbod of neem contact met ons op.

Bekijk ons aanbod

VASTGOED EXPERT INTRA MUROS STAAT U BIJ IN UW ZOEKTOCHT
NAAR HET IDEALE EIGENDOM

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee

Registreer nu mijn zoekwensen

Wij helpen als immo bij een verkoop in Berlaar met onze hulp en deskundige advies

Verkoop je vastgoed met onze hulp als immo te Berlaar, en wij staan je iedere stap bij met passend advies. Bovendien nemen wij je veel werk uit handen! Schakel je namelijk onze hulp in voor de verkoop van jouw woning, dan maken onze ervaren makelaars een vakkundige schatting van jouw huis of appartement. Daarnaast adverteren wij doelgericht dankzij ons brede medianetwerk en beschikken wij over een breed bestand van kandidaat-kopers die wij voor je aanspreken. Dit alles doen wij op een zeer transparante wijze, zodat jij gedurende het verkoopproces precies weet hoe het verloopt. Met onze ruim 25 jaar aan ervaring in de vastgoedsector zijn we jou gegarandeerd goed van dienst.

Jouw gedreven en betrouwbare vastgoedpartner

Als je onze immo te Berlaar inschakelt bij de verkoop van je vastgoed voor advies op maat, dan benadrukken wij graag dat we geen kosten in rekening brengen als er geen verkoop plaatsvindt. Dat is onze garantie. Bij Intra Muros doen we er alles aan om snel een koper te vinden voor jouw woning. De verkoop van jouw woning of pand, dat doe je namelijk met een expert aan je zijde. Wil je graag meer weten over ons advies bij een verkoop of maak je liever vrijblijvend een afspraak een van de medewerkers van onze immo in Berlaar? Stuur een e-mail naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 0497-572005.